Hybridiaani

Uusi lukuvuosi uudet kujeet

Syyslukukausi on lähtenyt vauhdilla käyntiin ja taas olisi edustajistovaalien aika. Viimeisen kahden vuoden aikana on sattunut ja tapahtunut yhtä sun toista. Ikävä kyllä näitä ei olla tänne päästy päivittelemään (sanan molemmissa merkityksissä), sillä menetimme hetkellisesti nettisivumme domainin laskun mentyä johonkin aivan väärään osoitteeseen. Nyt olemme kuitenkin jälleen aktiivisesti päivittämässä näitä sivuja ja kokouksista ja muista tulee tänne ajankohtaista tietoa.

Seuraava kokous onkin nyt tulevana keskiviikkona 30.9. klo 18.15 Turku salissa ja tätähän voi seurata myös kotisohvalta live-streamin välityksellä. Kokouksen esityslista löytyy osoitteesta http://www.tyy.fi/fi/ylioppilaskunta/edustajisto/edustajiston-poytakirjat-ja-esityslistat ja stream-linkki postataan Hybridiaanin facebook-sivulle www.facebook.com/hybridiaani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*