Hybridiaani

#87 Asser Junnila

Koulutusohjelma: Tietotekniikan DI, 5. vuosi

Rautainen järjestötoimija edustajistoon kehittämään kestävää opiskelijakulttuuria ja edistämään joustavaa opiskelua.

Viidennen vuoden tietotekniikan opiskelijana olen päässyt kehittämään opiskelijakulttuuria, mutta kokemaan sitäkin enemmän. Haluan varmistaa kaikille meille mahdollisuuden päästä nauttimaan rikkaasta opiskelijakulttuurista ja pitää huolen tämän mahtavan kulttuurin jatkuvuudesta ylioppilaskunnan mahdollistamassa ympäristössä. Opiskelijakulttuuri kasvattaa meitä luentosalien ulkopuolella ja haluan päästä vaikuttamaan myös itse opintojen kehitykseen, jotta opiskelijan elämä olisi kokonaisvaltaisesti yliopiston tarkoituksen mukaista. Haluan vaikuttaa opintojen joustavuuteen, jotta opiskelu pystyisi vastaamaan opiskelijoiden erilaisiin elämäntilanteisiin. Koen tärkeäksi myös vaikuttaa opintojen työelämärelevanttiuteen, jotta opinnoista olisi luonnollista siirtyä työelämään.

Oma taustani perustuu asioihin, joihin haluan vaikuttaa edustajistossa. Kattava kokemukseni opiskelijakulttuurin sekä opiskelijoiden edunvalvonnan kehittämisessä on alkanut omasta ainejärjestöstäni ja kehittynyt harrastusjärjestöjen kautta edustajistoon ja valtakunnalliseen edunvalvontaan asti.

Kokemuksella ja motivaatiolla pystyn edustamaan opiskelijoidemme äänellä ja ajamaan meidän asioita eteenpäin TYYn edustajistossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*