Hybridiaani

#84 Axel Johansson

Koulutusohjelma: Tietotekniikan DI, n. vuosi

Aloitin opinnot vuonna 2012 Turun yliopistossa ja vuodesta 2013 saakka olen ollut aktiivisesti mukana vaikuttamassa opiskelijoiden asioihin ja rakentamassa opiskelijakulttuuria. Vuosien varrelle mahtuu kokemusta järjestötoiminnasta, paikallisesta ja valtakunnallisesta opiskelijavaikuttamisesta sekä kannanotosta paremman koulutuspolitiikan eteen. Tällä hetkellä teen opiskelijavaikuttamista valtakunnallisella tasolla Teekkarivaliokunnan varapuheenjohtajana ja olen myös ensimmäistä kertaa ehdolla TYYn edustajistoon.

Vaaliteemojani ovat opiskelijoiden vapaa-ajanviettomahdollisuuksien edistäminen, järjestöjen toimintaedellytysten takaaminen ja kansainvälisten opiskelijoiden kotouttaminen suomalaiseen yhteiskuntaan ja opiskelijayhteisöön. Myös koulutukseen liittyvät kysymykset, kuten opetuksen kehittäminen sekä yliopiston ja opiskelijoiden välisen yhteistyön parantaminen, ovat lähellä sydäntäni.

Koen että aktiivisuudellani, määrätietoisuudellani ja kokemuksellani pystyn ajamaan meille kaikille tärkeitä asioita TYYn edustajistossa.